Nog twee prachtige evenementen te gaan dit jaar!


en 2 oktober Wijnmaand Evenement. 
De Volgende klassen zullen van start gaan tijdens dit jaarlijkse evenement op de Alkmaardermeer; De Vrijheid klasse, de Finn jollen, zij strijden dit evenement om de "Boerenkaas cup",  de Draak en de Regenboog. Deze laatste twee klassen varen ook het laatste evenement voor Regenboog en Draak op 8 en 9 oktober. Voor de Draak zal tevens een gecombineerd klassement worden opgemaakt over beide weekenden. Draken kunnen inschrijven via de website van de Draken klasse, https://dragonclass.nl. Schrijf je gauw in en doe mee!! De wedstrijdbepalingen zijn beschikbaar via deze button.

en 9 oktober Evenement voor Regenboog en Draak. 
Al enige jaren ons laatste evenement van het jaar. Dit evenement kenmerkt zich door een balans tussen sportieve strijd en gezelligheid. Per dag staan drie wedstrijden op het programma, met op zaterdag lunchbuffet, vaatje bier (aangeboden door de Regenboogklasse) en bitterballen. Bart Brandjes zal de namiddag en avond muzikaal opluisteren. 18:20 uur Diner BBQ buffet. Na het takelen op zondag zijn er gratis hapjes bitterballen etc.

Inschrijven via de website van de Regenboog klasse of via de website van de Draken klasse. De wedstrijdbepalingen voor dit evenement zijn met een druk op deze button. beschikbaar. Addendum voor de draken via de button.