Beste wedstrijdzeilers en deelnemers van het Alkmaar Open 2016.

Graag wil ik weer iedereen bedanken voor deelname aan het Alkmaar Open van dit jaar. Het was een onstuimig weekend, met zon, wind (harde wind), regen en zo meer en dit leidde tot allerlei situaties van uitstel, aflassen, baan verleggen, leeg pompen etc., etc.
Wij hopen dat jullie toch, ondanks deze calamiteiten, genoten hebben van een mooi zeilweekend waar hard gestreden werd voor de prijzen, maar waar sportiviteit en gezelligheid de boventoon voerde.

We hopen dat jullie ook genoten hebben van de voorzieningen in en rond de haven van de ARZV, die elk jaar de gastvrijheid biedt om dit evenement te organiseren, mede het Clubhuis/ restaurant “De Roef” die ons weer hebben voorzien van drankjes, hapjes en heerlijke maaltijden.

Het Alkmaar Open is een evenement wat niet alleen tot stand komt door gastvrijheid en sponsoring van de Alkmaarsche Roei- en Zeilvereeniging (ARZV), maar mede door de 3 andere verenigingen, nl. de Zeil- en Watersportvereniging Uitgeest (ZWVU), Zaanlandsche Zeilvereeniging (ZZV) en de Zeilvereeniging de Onderlinge (ZO). Zonder hun was dit alles natuurlijk niet mogelijk geweest en daarom HARTELIJK BEDANKT.

Wij hopen alle deelnemers volgend jaar weer terug te zien op het Alkmaar Open, dat zal plaatsvinden op 18, 19 en 20 augustus 2017.

Met vriendelijke zeilgroet namens het CAM

Jeroen Suijk, 
voorzitter Comité Alkmaardermeer.

PS
Nog 3 evenementen dit jaar:

ONK Spanker en Sharpie: 2, 3 en 4 september vanuit de ARZV
Wijnmaand-evenement: 1 en 2 oktober vanuit ZWVU Uitgeest
Draken en Regenbogen evenement: 8 en 9 oktober vanuit de ARZV