2 april 2020

Het Comité Alkmaardermeer volgt de instructies van de overheid, t.a.v. de corona crisis op. Ons eerste evenement valt tot nog toe buiten de door de overheid gestelde termijn. Uiteraard kan dit nog bijgesteld worden. 

Houd onze website hieromtrent in de gaten.

Laten we ons intussen de adviezen goed ter harte nemen, houd afstand van elkaar en blijf gezond!

Welkom terug op de site van het Comité AlkmaarderMeer.

Een nieuw zeilseizoen staat voor de deur en het CAM heeft voor 2020 een aantal dingen aangepast;

1e Het Alkmaar Open 2020 wordt één weekend later georganiseerd (21, 22 en 23 augustus), zodat u allen ook uitgebreid SAIL 2020 kunt bezoeken!

2e Wij hebben verschillende adviezen ontvangen ten aanzien van het Alkmaar Open. Daarom hebben wij gemeend de "sprintwedstrijden" op de vrijdagmiddag te plannen en de zaterdag en de zondag de "gewone" wedstrijden te starten. Wel blijft het totaalresultaat van de sprintwedstrijden mee tellen als één wedstrijd in het totaal klassement van het Alkmaar Open. Voor de winnaars van de sprintwedstrijden wordt een prijs uitgereikt.

3e In 2020 wordt het Wijnmaand evenement gevaren in het laatste weekend van september (26 en 27 september) en het evenement voor Regenboog en Draak staat voor het eerste weekend van oktober (3 en 4 oktober) op de kalender.

Wij hopen zoveel mogelijk zeilers een plezier te doen met deze aanpassingen en zien u graag op onze wedstrijden aan de start.

Een Mooi en Sportief zeilseizoen gewenst!

 

Namens het Comité,

Frouk Segaar